Kunst er liv, leg og krop
Jacob Dahlgren I, the world, things, life, 2016 Size: 5,2 x 10,6 m  Photo: Jacob Dahlgren  Installation view from MAGASIN – Centre National d’Art Contemporain, Grenoble France, 2016
På Copenhagen Contemporary understøtter den dialogbaserede undervisning Folkeskolens formål: At skabe oplevelser, fordybelse og virkelyst og udvikle elevernes tillid til egne muligheder og baggrund for at tage stilling og handle. Vores formål er at styrke eleverne til at blive i stand til at iagttage, reflektere og bruge billedsprog i kommunikative og innovative processer. Der er mulighed for at bestille: Et undervisningsforløb på en time, hvor vi besøger to af vores udstillinger. Et undervisningsforløb på to timer, hvor vi besøger udstillingerne og bagefter går i værkstedet og arbejder praktisk i relation til de besøgte udstillinger.

Mandag 26. august 2019 til Fredag 1. maj 2020
Copenhagen Contemporary
Refshalevej 173A
København K
Vi undersøger Jacob Dahlgrens legende tilgang til kunsten og måden at arbejde med hverdagens objekter på. Vi stiller spørgsmålstegn ved objekters funktion, historie og vores egen relation til ting.