Korstævne med Jakob Høgsbro og professionelle musikere - "Prøv at sig' pyt"
Kompetencecentre
Fag: Musik
Forud for korstævnet afholdes et lærerkursus, hvor sangene introduceres og Jakob Høgsbro giver idéer til indstuderingen og arbejdet med de forskellige sange Indledende lærerkursus: Onsdag d. 8/2 kl. 15-18, Sankt Annæ Gymnasium, Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby - lokale C111. Korstævne: Torsdag d. 18/5 kl. 9.30 - 15.45, Sankt Annæ Gymnasium, Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby - koncertsalen. Koncert for forældre og søskende samme dag og samme sted kl. 15.00. Tilmelding: Skriv til Hanna Rose Jørgensen, hj@sag.dk. Af mailen skal det fremgå, hvilken skole der tilmelder sig, hvor mange elever, der deltager og fra hvilke klassetrin, samt hvor mange lærere, der deltager, samt navne på og mail til de tilmeldte lærere.

Onsdag 8. februar 2017 til Torsdag 18. maj 2017
Sankt Annæ Gymnasium
Sjælør Boulevard 135
Valby
Korstævnet henvender sig til 2.-4.klasse og afsluttes med en hel kordag og koncert med professionelle musikere. Forud for korstævnet afholdes et lærerkursus, hvor sangene introduceres og Jakob Høgsbro giver idéer til indstuderingen og arbejdet med de forskellige sange.