Kongerigets unge forfattere - Et motiverende forfatterforløb!
www.Jobsprog.dk/for-skoler
Vores tidligere erfaringer har givet gode resultater og derfor finder forløbene sted på skolerne. Udover ugentlige 2x45 min. får deltagende udskolings-elever og deres respektive lærere adgang til online forum med adgang til hjælp, vejledning, inspiration og motivation på daglig basis. Vores undervisere arbejder med differentieret læring så alle deltagere får tilegnet sig ny viden og samtidigt udvikler sig fagligt og personligt. Under forløbet træffes mange fælles beslutninger der styrker udskolings-elevernes evner til at arbejde sammen på tværs.

Mandag 9. marts 2020
På skolerne
Københavnske folkeskoler
76 folkeskoler
alle bydele
Med en succesrate på 100% giver vi alle deltagere succesoplevelse for livet ved at gøre dem til forfattere gennem dette innovative og motiverende forløb på jeres skole! En unik mulighed!