Koncert med strygekvartetten Halvcirkel – 'Salome Dances for Peace'
Halvcirkel
Koncerten med strygekvartetten Halvcirkel er for op til 130 udskolingselever. Der skal min. deltage 100 elever til koncerten. Som supplement til skolekoncerten er udarbejdet et undervisningsmateriale, som følger læringsmålene for de fag og klassetrin, koncerten henvender sig til. Undervisningsmaterialet kan downloades på https://lms.dk/katalogvisning/?pid=8198, hvor I også kan læse mere om koncerten og finde kontaktoplysninger på musikgruppen. Der afholdes to koncerter pr. dag. kl. ca. 9.00 og 12.00 - tidspunkterne kan tilpasses, så de harmonerer med skolens ringetider. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet til pernille@lms.dk, som også er behjælpelig med at finde dato og tidspunkt for den enkelte koncert. Ved tilmelding skriv venligst: Skolen navn, navn på skolens kontaktperson, mail og tlf., 1. prioritet på dato og tidspunkt samt evt. øvrige kommentarer.

Mandag 3. januar 2022 til Fredag 17. juni 2022
Aktiviteten finder sted på skolen
Halvcirkel opfører minimalisten Terry Rileys værk “Salome Dances for Peace” om en verden i ubalance. Med inspiration fra mongolske bjergkald og indisk trance til nordisk folklore og amerikansk jazz.