Koncert med HipSomHap
HipSomHap
Fag: Dansk Musik
Koncerten med HipSomHap er for op til 500 indskolingselever. Der skal min. deltage 150 elever til koncerten. Som supplement til skolekoncerten er der udarbejdet et undervisningsmateriale, som følger læringsmålene for de fag og klassetrin, koncerten henvender sig til. Undervisningsmaterialet kan downloades på https://lms.dk/katalogvisning/?pid=6913, hvor I også kan læse mere om koncerten og finde kontaktoplysninger på musikgruppen. Der kan afholdes to koncerter pr. dag. kl. ca. 9.00 og 12.00 - tidspunkterne kan tilpasses, så de harmonerer med skolens ringetider. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet til pernille@lms.dk, som også er behjælpelig med at finde dato og tidspunkt for den enkelte koncert. Ved tilmelding skriv venligst: Skolen navn og adresse, navn på skolens kontaktperson, mail og tlf., 1. prioritet på dato og tidspunkt samt evt. øvrige kommentarer.

Mandag 16. august 2021 til Fredag 31. december 2021
Aktiviteten finder sted på skolen
HipSomHap fyrer den af med hiphop i børnehøjde. Eleverne bliver inddraget, når der skal findes på stikord til freestyle-rap. Der er bl.a. fokus på digital mobning med begreber som likere og hatere.