Knæk, bræk og riv: nye veje til biodiversitet
OBS Mødestedet er ved Skodsborg Station. Hvis du booker for en kollega: HUSK at indtaste navn, mailadresse og et kontakttelefonnummer på den lærer, der skal afsted med klassen! Det er vigtigt at du læser aktivitetsbeskrivelsen inden du besøger naturskolen

Mandag 29. januar 2024 til Fredag 1. marts 2024
Skodsborg Station
Bøllemosevej 4
Skodsborg
Udstyret med hjelme og save, økser og reb prøver klassen en ny side af det fysiske og spændende arbejde som skovarbejder: Veteranisering – eller beskadigelse - af ellers sunde træer inden skoven lades urørt. Vi sætter os ind i baggrunden for denne tilgang og udtænker og afprøver selv forskellige metoder. Under turen har vi mulighed for at drøfte udlæg af urørt skov i forhold til FN's Verdensmål og delmål 15.5 - Livet på land. Vi har fokus på ST i STEM kompetencer.