I et rum af kærlighed
Wu Tsang Into A Space Of Love, 2018 Video still Single-channel 2K video with stereo sound 26 minutes Courtesy of Frieze and GUCCI
På Copenhagen Contemporary understøtter den dialogbaseret undervisning Folkeskolens formål: At skabe oplevelser, fordybelse og virkelyst og udvikle elevernes tillid til egne muligheder og baggrund for at tage stilling og handle. Vores formål er at styrke eleverne til at blive i stand til at iagttage, reflektere og bruge billedsprog i kommunikative og innovative processer. Der er mulighed for at bestille: Et undervisningsforløb på en time, hvor vi besøger to af vores udstillinger. Et undervisningsforløb på to timer, hvor vi besøger udstillinger og bagefter går i værkstedet og arbejder praktisk i relation til de besøgte udstillinger.

Torsdag 20. juni 2019 til Fredag 8. november 2019
Copenhagen Contemporary
Refshalevej 173A
København K
Oplev kunstner Wu Tsangs værk om New Yorks undergrundsklubmiljø. Vi undersøger musikken og billederne og diskuterer samfundsnormer, krop, køn og diversitet.