I barndommens fodspor
Carsten Höller
På Copenhagen Contemporary skal dialogbaseret undervisning understøtte Folkeskolens formål: skabe oplevelser, fordybelse og virkelyst og udvikle elevernes tillid til egne muligheder og baggrund for at tage stilling og handle. Vores formål er at styrke eleverne til at blive i stand til at iagttage, reflektere og bruge billedsprog i kommunikative og innovative processer. Der er mulighed for at bestille: Et undervisningsforløb på en time hvor vi besøger to af vores udstillinger. Et undervisningsforløb på en time hvor vi besøger to af vores udstillinger og bagefter går i værkstedet og arbejder praktisk i relation til de besøgte udstillinger.

Mandag 30. september 2019 til Fredag 21. februar 2020
Copenhagen Contemporary
Refshalevej 173A
København K
Kunstner Carsten Höller viser os, hvordan barndommen er med til at forme os som mennesker. Vi går på opdagelse i hans univers, der rummer skulptur, duft og flyvende objekter - og fælder!.