Hvo'n går det egentlig? – Koncert med Drums Across
Drums Across
Fag: Dansk Musik
Koncerten med Drums Across er for op til 200 mellemtrinselever. Der skal min. deltage 130 elever til koncerten. Som supplement til skolekoncerten er udarbejdet et undervisningsmateriale, som følger læringsmålene for de fag og klassetrin, koncerten henvender sig til. Undervisningsmaterialet kan downloades på https://lms.dk/katalogvisning/?pid=8620, hvor I også kan læse mere om koncerten og finde kontaktoplysninger på musikgruppen. Der afholdes to koncerter pr. dag. kl. ca. 9.00 og 12.00 - tidspunkterne kan tilpasses, så de harmonerer med skolens ringetider. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet til pernille@lms.dk, som også er behjælpelig med at finde dato og tidspunkt for den enkelte koncert. Ved tilmelding skriv venligst: Skolen navn, navn på skolens kontaktperson, mail og tlf., 1. prioritet på dato og tidspunkt samt evt. øvrige kommentarer.

Mandag 16. august 2021 til Fredag 31. december 2021
Aktiviteten finder sted på skolen
Børnene får ordet når Drums Across leverer en funky koncert som forholder sig til, hvordan børnene egentlig går og har det. Elevernes ord og tekster sendes til orkesteret før koncerten som inspiration