"HospiTine" 1. Hjælp - Børn hjælper børn
HospiTine Første hjælp
Elever driver 1. hjælps ”hospital” som tager sig af mindre skader, knubs og skrammer, der opstår når mange elever er på legepladsen i det store frikvarter, under idrætsdage eller ved bevægelsesaktiviteter. - Den konkrete anledning, forløb & sammensætning af elever (klasser / aldersintegreret evt. turnus) aftales med skole og relevante lærere/pædagoger afhængig af behov. Aktiviteten organiseres i grupper, der arbejder med praksisfællesskabets arbejdsdeling. - - 1–2 lektioner – Fysiske rammer og organisering af 1. Hjælpshospitalet opbygges og forberedes - - Afvikling tilpasses behov (ex 3 timer til en idrætsdag) – Som et Praksisfællesskab organiseres eleverne med hver deres specialer indenfor alle hospitalets faggrupper: Sygeplejersker, oversygeplejerske, ambulancefører / Falckreddere henter tilskadekommende med cykler & trækvogne.

Lørdag 30. juni 2018 til Fredag 1. februar 2019
Skolens adresse
Øget bevægelse og aktivitet i undervisningen har givet flere skader. HospiTine afhjælper problemet på en måde, der beriger elevernes livskvalitet, sundhed, sikkerhed, identitetsudvikling og inklusion