Hjerte-lunge dissektions værksted
Hjerte-lungeværksted
Arrangør:Experimentarium
Værkstedet koster 2.400 kroner for skoler at booke. Ønsker I også at besøge udstillingen, skal I betale entré. Eleverne arbejder i små grupper a 3-4 elever, med hver deres hjerte-lungesæt, så alle får fingrene i rigtige organer. En af Experimentariums formidlingsmedarbejdere vil følge jer hele dagen og varetage dissektionen. Vi anbefaler, at lade eleverne arbejde med Experimentariums undervisningsmateriale før-, under- og efter Hjerte-lungeværkstedet. Alle værksteder, der udbydes gratis til folkeskoler i Københavnskommune, er booket. Vi har stadig ledige værksteder i foråret 2023.

Søndag 1. januar 2023 til Fredag 30. juni 2023
Experimentarium
Tuborg Havnevej 7
Hellerup
Eleverne får kendskab til hjertets og lungernes funktion samt erfaring med at dissekere. Der lægges vægt på sanselighed og nysgerrighed, hvor eleverne mærker hjertet og lungerne arbejde i egen krop.