Hjemløshed – koncert: Nussbaum synger Nordbrandt
Nussbaum
Koncerten hvor Sanger/komponist Channe Nussbaum synger Nordbrandt er for op til 180 udskolingselever. Der skal min. deltage 120 elever til koncerten. Som supplement til skolekoncerten er udarbejdet et undervisningsmateriale, som følger læringsmålene for de fag og klassetrin, koncerten henvender sig til. Undervisningsmaterialet kan downloades på https://lms.dk/katalogvisning/?pid=8283, hvor I også kan læse mere om koncerten og finde kontaktoplysninger på musikgruppen. Der afholdes to koncerter pr. dag. kl. ca. 9.00 og 12.00 - tidspunkterne kan tilpasses, så de harmonerer med skolens ringetider. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet til pernille@lms.dk, som også er behjælpelig med at finde dato og tidspunkt for den enkelte koncert. Ved tilmelding skriv venligst: Skolen navn, navn på skolens kontaktperson, mail og tlf., 1. prioritet på dato og tidspunkt samt evt. øvrige kommentarer.

Mandag 3. januar 2022 til Fredag 17. juni 2022
Aktiviteten finder sted på skolen
Nordbrandts intense digte og Nussbaums udtryksfulde musik viser eleverne, at kunst kan være en vej til refleksion og forståelse af samfundsproblematikker som hjemløshed, flygtninge, krig og sorg.