Happy® Xmas Trees & de 17 verdensmål
Happy Xmas Trees & de 17 verdensmål
Vær opmærksom på, at skoler kun kan tilmelde sig dette forløb én gang. Gå derfor gerne sammen en hel årgang, eller hele udskolingen og lav et fælles forløb om verdensmål og bæredygtighed. Ved tilmelding til eventen modtager I som skole en Happy® Xmas Trees skulptur, op til 5000 kr. til materialer til brug i arbejdet med skulpturen, undervisningsmateriale og dokumentarfilm til brug i undervisningssammenhæng og en Happy® Walk langs med jeres verdensmåls-juletræer sammen med de 16 andre deltagende skoler. Træet bliver leveret den dato, som I booker jeres forløb til.

Mandag 12. august 2019 til Torsdag 12. december 2019
Finder sted på skolen
Tilmeld jeres skole til en begivenhed, der både giver eleverne mulighed for at arbejde kreativt med FN's verdensmål, blive en del af en stor kunstevent og støtte bæredygtig skovrejsning i Vestafrika.