Fritten sorterer skraldet (0.-3. klasse)
Fritten sorterer skraldet
Fag: Biologi
Ét forløb (én booking) kan rumme 15 børn. Vi forventer, at I stiller op med mindst én pædagog, som kender børnegruppen. Dele af undervisningen kræver et rum med plads til bevægelse (hvis det er godt vejr, kan vi sagtens være ude). Hvis I ikke har det, så kontakt os inden I booker forløbet, så vi kan finde en anden løsningen. Hvis I har flere matrikler eller mange børn, som I ønsker skal modtage undervisningen, så er I velkommen til at booke flere forløb. Det er muligt at booke flere forløb samme dag. Hvis du booker for en kollega: HUSK at indtaste navn, mailadresse og et kontakttelefonnummer på den person, der står for arrangementet hos jer! Vi medbringer alle nødvendige materialer til gennemførelse af forløbet. Forløbet kræver ingen yderligere forberedelse fra jer.

Torsdag 16. juni 2022 til Fredag 23. juni 2023
Aktiviteten finder sted på skolen
Fritten Sorterer Skraldet er en eventdag for børnene, hvor vi komme ud til jer på fritidsinstitutionen/KKFO’en og laver forskellige aktiviteter med børnene, der lærer dem om ressourcer og affald.