FREMAD - det er dit valg! ÅBEN FRITID
Foredrag unge københavn
Medfinansieret af Åben Fritid
Det er okay at fejle! Det er okay at være i tvivl! Inspirerende foredrag hvor de unge bliver udfordret på deres udfordringer, komfortzone og vaner - og får viden om, hvordan de kan ændre på dem ved hjælp af målsætning og de små ting hver dag - med konkrete værktøjer. Varighed ca. 1 time. Klubben sørger for projekter, flip-over og lydanlæg. Mads medbringer mikrofon. KONTAKT MADS PÅ: foredrag@madsherschend.dk Åben Fritid betaler 50% af forløbets samlede pris og Fritidscentret betaler dermed den resterende del på 2.500,-. Åben Fritid er ansvarlig for opkrævning fra Fritidscentret og betaling af leverandør.

Mandag 21. marts 2022 til Mandag 19. december 2022
Aktiviteten finder sted på skolen
Et topmotiverende foredrag, der rykker jeres elever og giver dem en indsigt i, hvordan de selv kan tage vigtige valg med deres komfortzone, udfordringer og målsætninger.