Forfatter & illustrator workshop i børnehøjde
Arrangør:Fagligt Center
Medfinansieret af Åben Skole
Jeg starter med at snakke lidt om berettermodellen, da alle historier skal indeholde en begyndelse, en midt og en slutning. Herefter sættes eleverne i gang med at illustrere deres forside. Workshoppen er ikke et skrivekursus, det vigtigste er at eleverne bruger deres fantasi og skriver det de vil, og ikke lader sig begrænse af det de kan stave til, da det rettes ved korrekturlæsning i efterbehandlingen. Hvis klassen har lyst til et specifikt tema, så er det helt fint. Det er noget de snakker om i før jeg kommer. Det kan også være at læren måske har en idé til et tema, ellers står temaet helt frit for. Alle e-bøger bliver i første omgang lagt op og krediteret som elev frem for med navn. Først når forældrene har godkendt at eleven må krediteres ved navn, forandres dette på den enkelte forside. Se resultater fra tidligere workshops Biblioteket i skyen på hjemmesiden www.zeppiballon.dk.

Mandag 1. april 2019 til Fredag 31. maj 2019
Workshoppen afvikles på den enkelte skole.
København Kommune
Pia formår at få selv de mindre kreative elever til at skrive historier og lave kreative illustrationer, ved blot at bede dem starte med at tegne en tegning, succes! - lærer Camilla Davidsen