Forestillingen "Forældremødet" som icebreaker til skole-hjem-samarbejdet
Forældremøde, konflikter, unge, voksne, forestilling, 9b, pege fingre
Medfinansieret af Åben Skole
Vores mål er en styrkelse af skole-hjem-samarbejdet og vejen dertil kan være forskellig fra skole til skole. En ide er at åbne de helt nybagte skoleforældres første forældremøde med en forestilling og efterfølgende i de enkelte klasser tale om forventninger til det gode mangeårige samarbejde. Eller forestillingen kan bruges til forældremøder på de udvalgte klassetrin hvor samarbejdet er gået i hårdknude. Det kan være alle skolens lærere der skal se forestillingen og debattere skole-hjemsamarbejdet inden forældremødesæsonen går i gang. Det er forventet at skolen er medarrangør på efterfølgende debat. Skuespillerne stiller gerne op til en kort aftertalk om forestillingen Vi ankommer 2,5 time før forestillingen starter og har brug for 2 hjælpere til ind- og udbæring af scenografi. Mørklægning kræves Spilleareal: B: 8m, D: 7m, H: 3m eks. publikum Strøm: 380w 3x16A Teaser: "Der er forældremøde i 9.b. Jane, Fies mor, har bagt kage og taget kaffe med. Tine, Jaspers mor, drikker bare kaffen og spiser kagen. Der står sociale medier, alkohol, klassekasse og trivsel på dagsordenen, men dagens konflikt mellem Jasper og Fie presser sig på. Den skal nok blive løst. Det er Heidi sikker på. Hun er lærer, nyuddannet og stadig fuld af overskud og gåpåmod. Men snart flyver der verbale lussinger og absurde anklager gennem luften. De vælter frem, mellem sidebenene og sammenbidte tænder. Alle rækker pænt fingeren i vejret, men peger bagefter direkte på hinanden. Ingen husker de unge det handler om. Så hvordan skal Fie og Jasper finde deres vej i et klasselokale, en skole, et samfund og en verden, hvor enhver er sig selv nærmest og ingen lytter til hinanden? Hvordan skal de nogensinde kunne mødes, når de voksne ikke engang kan?"

Mandag 5. november 2018 til Fredag 23. november 2018
På skolen
Skolens adresse
Skolens postnummer