FAKTISK BARE FRI - en musikalsk hyldest til de store følelser
FAKTISK BARE FRI
Billetter kan købes for 40 kr. stk. Book på Teatertur.dk eller kontakt teatret direkte på telefon 26161410 eller på mail vov@teaterhund.dk. ALDERSGRUPPE For de 5 -12 årige og deres voksne. SPILLEPERIODE 9. november – 4. december 2022 SPILLETIDER Ons. & Tors. kl. 9.30 & 11.00 // Fre. kl. 11.00 & 17.00 // Lør. & søn. kl. 11.00 & 13.00 VARIGHED 50 min. OMFORESTILLINGEN: Fri er et barn, som bor i en by, hvor husene er røde, bilerne er blå og himlen er grå. Det var da et mærkeligt navn, siger Fris lærer på første skoledag. Fri som i Frida? Eller Fridolin? Eller Frigga eller Fridolf? JEG HEDDER FAKTISK BARE FRI! skriger Fri, og bliver sendt hen i hjørnet for at blive sig selv igen. Men Fri er ikke som de andre børn. Fri græder både, når noget er smukt og når noget er sørgeligt. Og Fri griner højt og råber og skriger og kaster badmintonketcheren hen over gulvet i gymnastiksalen. Fris forældre ved snart ikke, hvad de skal stille op med Fris følelsesudbrud. De har prøvet alt muligt – men selvom Fri både tæller til ti og trækker vejret, bliver der ikke ro. Det er som om der konstant er en musik, der spiller indeni. Musikken gør det umuligt at koncentrere sig og umuligt at gøre som der bliver sagt.

Onsdag 9. november 2022 til Søndag 4. december 2022
Teater Hund & Co.
Krudttønden, Serridslevvej 2
København Ø
En musikalsk hyldest til livet og følelserne – både dem i dur og i mol. Der er plads til alle med følelser, der bruser som en flod i kroppen. Og dem som synes det er svært at mærke noget overhovedet.