Fake News
Tech Sapiens
Arrangør:Tech Sapiens
Findes Corona? Og spredes det via 5G netværket? Og vandt Donald Trump egentligt præsidentvalget i 2020? I dette forløb skal vi kigge nærmere på et vor tids største demokratiske problemer: Falske Nyheder. Gennem eksempler undersøger vi, hvad falske nyheder er, om det er et nyt fænomen og hvordan og hvorfor de spredes. Eleverne udfordres til at overveje, hvor de får deres nyheder og viden fra. Og hvad det mon betyder for måden, de opfatter verden. Læringsmål: Eleven kan genkende en falsk nyhed. Eleven kan udvise kildekritik ved søgninger på nettet. Eleven kan redegøre for konsekvenserne ved falske nyheder.

Mandag 25. april 2022 til Torsdag 22. december 2022
Aktiviteten finder sted på skolen
Findes Corona? Og spredes det via 5G netværket? Og vandt Donald Trump egentligt præsidentvalget i 2020? Eleven lærer at genkende en falsk nyhed og udvise kildekritik ved søgninger på nettet.