Dyrk og spis dine egne lækre bæredygtige insekter - ÅBEN FRITID
spiselige insekter - Dyrkningsforløb med madlavning
Arrangør:Bugging Denmark
Medfinansieret af Åben Fritid
Børnene og de unge dyrker deres egne melorme i små vækstbakkker over nogle uger. Det er nemt at holde dem og særligt børn op til 5. klasse knytter sig til insekterne og ser til dem hver dag. Fra 6. klasse og opefter skifter interessen mere til aspekter omkring bæredygtighed og mad, hvilket vi bruger mere tid på i disse forløb. Forløbet drives frem via børnenes nysgerrighed og undren og der er tid til at eksperimentere indenfor tidsrammen. Vi leverer udstyr, workshops og evt. mini-kursus til personalet. Forløbene afsluttes med en festlig dag i køkkenet med afsluttende middag. Ring eller skriv til os og læs mere på hjemmesiden: web: www.buggingdenmark.dk/fritid, mail: hej@buggingdenmark.dk, tlf: 28 72 27 04.

Mandag 15. august 2022 til Mandag 12. december 2022
Aktiviteten finder sted på skolen
Dyrk jeres egne melorme over et par uger og spis dem til sidst. Undervejs er der sjove aktiviteter og små og store aha-oplevelser omkring balancen mellem mennesker, insekter og natur og klima.