DIT BLIK, MIT SYN - en fortælling om et liv i mørke
DiT BLIK MIT SYN, Glad Teater Foto: Søren Meisner
Arrangør:Glad Teater
I forestillingen møder de unge et menneske med et meget anderledes udgangspunkt, men med de samme slags drømme, som de selv har. Publikum/eleverne er med på scenen, tæt på historierne. De går med rundt, følger Anna Sophie, følger lyden – fuldstændig, som hun gør, når hun skal finde rundt. Scenografien består af tørresnore med forskellige stykker tøj hængt til tørre. Hvert stykke tøj repræsenterer en fortælling, og eleverne er med til at udvælge, og beskrive, tøjstykket for Anna Sophie. De er på den måde helt med inde i hendes verden, når de får historierne fortalt. Rent praktisk betyder denne meget intime opstilling, at der bliver plads til max. 45 mennesker på scenen/i salen.

Tirsdag 29. januar 2019
Onsdag 30. januar 2019
Torsdag 31. januar 2019
Tirsdag 5. februar 2019
Onsdag 6. februar 2019
Torsdag 7. februar 2019
Warehouse9
Halmtorvet 11A
København K
Fire danske dramatikere har frit fortolket Glad Teaters blinde ensembleskuespiller Anna Sophie Lübecks personlige oplevelser, indlevelser, håb og drømme.