Det Eksplosive Show inkl. film og entré
Science show og film i Planetarium
Arrangør:Planetarium
Medfinansieret af Åben Fritid
Hold godt fast i sædet når vores formidlere viser forsøg, som illustrerer rumrejser og kosmiske fænomener, der både siger ”bang!” og laver ild. I science showet oplever I med egne øjne videnskabens forunderlige fakta. Vi skal undersøge, hvordan vi kan rejse ud i rummet og spørgsmål såsom: Hvordan skabes et stjerneskud? Og hvad sker der, når en supernova eksploderer? Formidlerne viser forskellige forsøg og fortæller om videnskaben bag de enkelte eksperimenter i et underholdende show-format. Planetariums formidlere er alle studerende inden for naturvidenskab eller formidling. Eleverne møder således studerende, som er rollemodeller inden for hver deres felt, og som kan være med til at inspirere eleverne til egne fremtidsmuligheder. Tilbuddet inkluderer entré til Planetariums udstillinger og en film i Planetariekuplen. I har også mulighed for at opleve udstillingerne på egen hånd før og efter science show og film. Åben Fritid betaler 50% af forløbets samlede pris, og Fritidscenteret betaler dermed med den resterende del på 50 kr. per person. Åben Fritid er ansvarlig for opkrævning fra Fritidscenteret og betaling af leverandør. Antal: Min. 20 personer / max. 38 personer.

Onsdag 18. maj 2022 til Onsdag 21. december 2022
Planetarium