Dataforståelse, digitalt medborgerskab og digitalt selvforsvar
Da vi ønsker at samle så mange deltagere som muligt pr arrangement pr skole afhænger dato og tidspunkt af, hvornår I ønsker det og kan stille en aula med storskærm til rådighed eller om I vil have det (delvist) digitalt. Derfor står datoerne åbne, og I bedes kontakte os på 22 66 99 32 eller mail@digital-identitet.dk med jeres ønsker. Eleverne bør medbringe computer eller mobil, da der er hands-on-øvelser. Der er i alt 4 workshops til rådighed og det er først til mølle for dem, der kan stille med helst minimum 50 elever. Vi kommer to kompetente undervisere.

Søndag 4. april 2021 til Fredag 31. december 2021
Aktiviteten finder sted på skolen
Kontakt os på 22 66 99 32
Så finder vi en dato