DANS I IDRÆT - Undervisningstilbud i idræt for mellemtrin og udskoling
Dans i idræt
Arrangør:Dansekapellet
I Dans i Idræt kan du vælge mellem to forløb: Det ene forløb er "Dans og udtryk", og består af minimum 2 dobbelttimer. Eleverne vil i forløbet få kendskab til dans og bevægelse som udtryksform. De vil arbejde med samarbejde og socialopmærksomhed, i forhold til bevægelsesaktivitet. Det andet forløb er "Dans og kropsbevidsthed", og er et forløb over flere idrætstimer. Eleverne vil arbejde med at blive mere frie og modige i deres krop. De bliver introduceret for forskellige øvelser som skal hjælpe dem med dette, og som også bliver en start på at lave deres egen koreografi sammen. Eleverne bliver udfordret på deres individuelle niveau i forhold til smidighed, styrke, kropshukommelse og rytme. Alle kommer til at lære at lede og blive ledt, for at lære hvordan vi giver plads, styrker hinanden og laver en koreografi sammen. Lærerne skal være indstillet på at deltage aktivt i undervisningen. Desuden har lærerne det pædagogiske ansvar, således at danseformidlerne kan fokusere på danseundervisningen. For mere info omkring pris og forløbet, kontakt Amina Krohn Membar/+45 24 92 76 43/gt7g@kk.dk.

Torsdag 7. februar 2019 til Fredag 20. december 2019
Dansekapellet