Danmark Rundt På Tomlen - om fremtidens bæredygtige mobilitet, om at dele og køre sammen og at møde fremmede
Blaffernationen
INSP Roskilde
Blaffernationen blafferstoppesteder
Blaffernationen
Foredraget er meget dialogbaseret og jeg spørger eleverne om deres egen brug af ressourcer (bæredygtighed), møder mellem fremmede (tillid) og hvordan de undrer sig (nysgerrrighed) og hvordan de selv har skabt noget (mod, innovation og kreativitet) gennem blafferi som praksis, men jeg vil snakke bredt ud fra et samfundsperspektiv om transport, samkørsel, tillid til fremmede og brug af ressourcer generelt og om at skabe sit eget job, hvor det sociale og grønne er kernen af initiativet. Se forskellige klip fra TV om Carsten og Blaffernationen her, og find mange flere klips på hjemmesiden: Indslag i TV2 Nyhederne: http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-10-04-blaffere-faar-faste-stoppesteder-i-koebenhavn-vil-du-samle-dem-op Reportage i TV2 Lorry: https://www.tv2lorry.dk/artikel/danmarks-foerste-officielle-blaffer-stoppesteder-er-indviet Carsten i Go Morgen Danmark på TV2: https://www.youtube.com/watch?v=XkdchleUWJ0 Se mere info på hjemmesiden eller find Blaffernationen på facebook eller instagram. Kontakt Carsten på 22546356 / carsten@blaffernationen.dk Lidt mere om mig og Blaffernationen: Jeg er stifter af Blaffernationen - en landsdækkende organisation med formål om at udbrede tillid, nysgerrighed, mod og ressourcebevidsthed i hele Danmark gennem blafferi. Vi deler de positive historier fra landevejen om fremmede, der åbner deres bil og hjem op for fremmede. Derudover laver vi forskellige kampagner om og med blafferi: 1) Vi bygger både kunstneriske og officielle blafferstoppesteder (se missionen på hjemmesiden, hvor bygger overalt i Danmark i partnerskab med kommune, vejdirektorat og politi) 2) Vi arrangerer kampagner og events som fx 1) Danmark Blaffer På Arbejde (årlig national blafferdag), Danmark Blaffer hjem til Jul (folk fra hele landet klæder sig ud i julemandskostumer og blaffer hjem til jul), Blaffer med Flygtninge (en alternativ velkomst til de nye medborgere, hvor vi teamer op og undersøger holdninger ift. flygtningespørgsmålet) og ikke mindst blafferferien BLAF (hvor 30 unge i en uge blaffer DK rundt og møder ukendte mennesker og steder. Ellers underviser jeg en del på højskoler og efterskoler, hvor jeg laver forløb og temauger, hvor eleverne kommer med ud og blaffe for at undersøge ukendte steder og møde fremmede danskere i Vejkantsdanmark.

Torsdag 23. august 2018 til Mandag 24. december 2018
Jeg kan komme ud på alle Københavnske Folkeskoler, men jeg holder til på nedenstående adresse på Københavns Projekthus
Enghavevej 80c, 3. sal
København SV
Carsten går i dialog om transportformer, tillid, mod og nysgerrighed gennem blafferi som innovativt eksperimentarium og den kreative vej med at opstille blafferstoppesteder i Blaffernationen Danmark.