Cykelsafari – Vestamagers ”Big Five”
Vestamager Big Five
Hvis du har børn fra 0. til 2. klasse og vil ud og opleve cykelsafari, kan du med fordel booke aktiviteten "Cykleskolen 0.-4. klasse", og kontakt os for at reservere også et sæt kikkerter og nogle dyreplancher. OBS: Det er ikke muligt at aflyse bookingen på nettet, derfor skal du kontakte os personligt ved at ringe til Københavns Naturskole på 32522275 mandage 13:30-15:30, eller skrive en mail til Kalvebod@buf.kk.dk. Det er vigtigt at du læser aktivitetsbeskrivelsen inden du besøger naturskolen. Aktiviteten er på egen hånd, men naturskolen leverer plancher og vejledninger.

Søndag 3. april 2022 til Lørdag 18. juni 2022
Københavns Naturskole, Kalvebod Fælled
Granatvej 11
Kastrup
Oplev dåhjorten, grågåsen, tårnfalken, fiskehejren og knopsvanen, som hver især giver indblik i Naturparkens spændende natur. Eleverne bliver udstyret med cykel og kikkert og tager ud i landskabet!