Bogforums Skolescener 2019 - Udskolingen
Bogforums skolescener 2019. Udskolingen.
Bogforums Skolescener tilbyder skoleklasser at besøge Danmarks største bogevent. Tilmelding giver adgang til et af de særlige skolearrangementer fredag formiddag, hvor eleverne kan møde de forfattere, de beskæftiger sig med i skolen. Udover adgang til skolearrangementet kan elever og lærere desuden besøge hovedmessen, da alle tilmeldte får partoutarmbånd der gælder som billet til Bogforum hele weekenden. I år byder programmet på Glenn Ringtved, der fortæller om sin grafiske novelle "Hader, hader ikke", Sarah Engell og Sanne Munk Jensen, der sammen har skrevet ungdomsromanen "Tag gaden tilbage", Kim Fupz Aakeson, der er aktuel med ungdomsromanen "Steder, veje, biler, både" og endelig Vincent F. Hendricks og Camilla Mehlsen, der sammen har skrvet bogen "Like. Digital (ud)dannelse" om Shitstorme, fake news og fear of missing out. "Like" kan bestilles gratis i klassesæt via Center for Information og Boblestuder, Københavns Universitet. Der vil være mulighed for at spise medbragt mad i madpakkecaféen, ligesom eleverne frit kan besøge det øvrige Bogforum med alle de aktiviteter der tilbydes.

Fredag 15. november 2019
Bogforums Skolescener
Bella Center Copenhagen
København S
Mød aktuelle forfattere og hør dem fortælle om emner, der fylder noget hos eleverne. I år Glenn Ringtved, Kim Fupz Aakeson, Sarah Engell, Sanne Munk Jensen og Vincent F. Hendricks og Camilla Mehlsen.