Bogforums Skolescener 2019 - Mellemtrinnet
Bogforums skolescener henvendt specifikt til mellemtrinnet
Fag: Dansk
Bogforums Skolescener tilbyder skoleklasser at besøge Danmarks største bogevent. Tilmelding giver adgang til et af de særlige skolearrangementer fredag formiddag, hvor eleverne kan møde de forfattere, de beskæftiger sig med i skolen. Udover adgang til skolearrangementet kan elever og lærere desuden besøge hovedmessen, da alle tilmeldte får partoutarmbånd der gælder som billet til Bogforum hele weekenden. I år kan eleverne høre: Kenneth Bøgh Andersen og Benni Bødker, der fortæller om deres gendigtning af Brdr. Grimms eventyr. Jesper Wung-Sung, der fortæller om bogen "Guldfisken Glimmer", en gysende sjov fortælling om Guldfisken Glimmer, der må meget igennem efter at være blevet skyllet ud i toilettet. Kristina Aamand, der fortæller om sin nye bog "Hjerter af pap", en fortælling om Sif, der lever i en sammenbragt familie. Og Nicole Boyle Rødtnes og Bjarke Schjødt Larsen, der leverer et underholdende og tankevækkende Zombie-foredrag. Der er mulighed for at besøge Børnebogsforum, hvor der er indrettet område til madpakkespisning og plads til at gå på opdagelse blandt de mere end 30 udstillere, scener, workshopområder og aktivitetsstande.

Fredag 15. november 2019
Bogforums Skolescener
Bella Center Copenhagen
København S
Mød de bedste danske forfattere, som eleverne læser i skolen. I år: Jesper Wung-Sung, Kristina Aamand, Kenneth Bøgh Andersen/Benni Bødker og Nicole Boyle Rødtnes/Bjarke Schjødt Larsen.