Båleksperten
Vi sanker brænde i skoven og snakker om de forskellige træsorters egenskaber. Eleverne lærer forskellige båltyper og deres styrker. Vi gennemgår brandtrekanten for at give en dybere forståelse for bålets vilkår. Vi vil derudover komme ind på naturens kulstofkredsløb. Vi skal selvfølgelig også bruge vores dejlige bål og gløder til lækre smagsprøver. Husk tøj efter vejrudsigten og praktisk fodtøj. Undgå flagrende tøj, specielt tøj af nylon og andet plastik. Langt hår skal sættes op med en hårelastik.

Onsdag 1. marts 2023 til Torsdag 16. marts 2023
Kattinge Værk
Boserupvej 150
Roskilde
Båleksperten lærer eleverne de forskellige grundregler indenfor båltænding. Vi sanker brænde i skoven og snakker om de forskellige træsorters egenskaber. Eleverne lærer forskellige båltyper og deres styrker. Vi gennemgår brandtrekanten for at give en dybere forståelse for bålets vilkår.