Aldrig mere - et teaterprojekt om holocaust
skoleprojekt teater holocaust
Arrangør:Teaterbutikken
Teaterbutikkens klasseprojekter er støttet af Københavns Kommune og er dermed gratis for skolerne selv. I skal derimod kunne afse minimum én lærer, der kender klassen godt, og som kan deltage med klassen gennem hele forløbet. Projektet foregår i Teaterbutikkens lokaler i Kødbyen. NB: Projektet er blevet til i samarbejde med Det jødiske Museum og lægger op til brug af materialer fra Undervisningsministeriet hjemmeside www.aldrigmere.dk. Vi anbefaler en kombination af museumsbesøg, egen research og bearbejdning i klassen og afslutningsvis forestilling/fremlæggelse i Teaterbutikken. Ring til leder af Teaterbutikken Cathrine Keinicke for spørgsmål og tilmelding, på tlf. 2684 0600.

Onsdag 24. oktober 2018 til Fredag 26. oktober 2018
Teaterskolen Teaterbutikken
Staldgade 37
København V