1 2 3 Samtidskunst – værkformidling i klassen
123 Samtidskunst
Arrangør:Papero Aps
Papero medbringer et autentisk værk skabt af 1 billedkunstner, der sætter præg på kunstverdenen lige nu. Med oplevelsen af et værk uden kuratering og museal sammenhæng tages der udgangspunkt i den første og umiddelbare dialog med værket. Over 2 timer etableres en forbindelse mellem værket og elevernes forhold til samtidskunsten. 3 lette øvelser skaber en åben og legende indgang til kunstoplevelser, også udenfor klasserummet og ejerskab til sproget omkring. Alle trin kan tilgås uden forudsætninger, når vi arbejder med afprøvning af teknikker til at se og reflektere med udgangspunkt i eleverne selv. Forløbet skaber individuelt udbytte for eleverne med betydning for fortolkningsarbejde generelt gennem åben og analytisk diskussion om temaer i billedkunsten og billedkommunikation.. Det afmystificerer og præsenterer en tryg, uhøjtidelig oplevelse af kunst præsenteret på elevernes hjemmebane.

Fredag 23. juli 2021 til Tirsdag 21. december 2021
Aktiviteten finder sted på skolen
Papero kommer ud til din klasse medbringende et værk skabt af en billedkunstner, der sætter præg på kunstverdenen lige nu. Og i tre trin opnås relevans og fortrolighed med fortolkningsarbejde.