1. Mexicansk Streetfood

    Mexicansk gademad er farverig, velsmagende og fyldt med spændende råvarer og tilberedninger. På dette endagskursus skal vi lave tacos på traditionel mexicansk manér

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Historie
    Klima
    Kultur
    Sundhed
    Arrangør: Meyers Madhus
    Torsdag 25. februar 2021
    Gratis for københavnske folkeskoler
  2. Havet omkring os

    De kølige have omkring Danmark er hjem for fantastiske spisefisk og skaldyr. Over to dage dykker vi ned i havet omkring os og laver velsmagende retter der prikker til madmodet.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Ernæring
    Klima
    Mad
    Sundhed
    Arrangør: Meyers Madhus
    Mandag 1. marts 2021 til Tirsdag 2. marts 2021
    Gratis for københavnske folkeskoler
  3. Mellemøsten tæt på

    2 dages kursus i det mellemøstlige køkken. Vi kværner krydderier og dykker ned i de velsmagende mellemøstlige retter.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Ernæring
    Historie
    Kultur
    Mad
    Sundhed
    Arrangør: Meyers Madhus
    Onsdag 3. marts 2021 til Torsdag 4. marts 2021
    Gratis for københavnske folkeskoler
  4. Den spiselige by

    Vi mødes i et spiseligt hjørne af byen og plukker urter. Vi sanker med stort fokus på sikkerhed i genkendelse og tilbereder retter med dem udendørs over åben ild eller i køkkenet. Vi spiser sammen.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Ernæring
    Mad
    Natur
    Sundhed
    Arrangør: Meyers Madhus
    Torsdag 8. april 2021
    Gratis for københavnske folkeskoler
  5. Korn og Kværn

    Vejen til det gode brød går hele vejen fra mark til bord. På dette todages bagekursus bevæger vi os fra at kværne korn til mel, til at lære om surdej og til de færdige, saftige og sprøde brød.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Ernæring
    Mad
    Sundhed
    Arrangør: Meyers Madhus
    Onsdag 13. januar 2021 til Torsdag 17. juni 2021
    Gratis for københavnske folkeskoler
  6. Kend din kål

    Kål er sund, velsmagende og billig mad, og det er en hjørnesten i dansk madkultur. På dette endagskursus skal vi lære en bred vifte af nye og gamle kåltyper at kende.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Ernæring
    Mad
    Sundhed
    Arrangør: Meyers Madhus
    Fredag 26. februar 2021
    Gratis for københavnske folkeskoler
  7. Kartofler – Muldens guld

    Flere undersøgelser viser, at kartoflen taber popularitet. Det er en skam, for kartoflen er en af de mest alsidige råmaterialer. På dette todageskursus puster vi ild i kærligheden til kartoflen

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Ernæring
    Mad
    Sundhed
    Arrangør: Meyers Madhus
    Mandag 8. marts 2021 til Tirsdag 9. marts 2021
    Gratis for københavnske folkeskoler
  8. Nudler i koppen- Helt fra bunden

    Kopnudler er populære, men hverken smag eller næring er i top. På dette endagskursus udfordrer vi de tomme kalorier ved at lave den populære instant snack med gode råvarer.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Ernæring
    Mad
    Sundhed
    Arrangør: Meyers Madhus
    Fredag 9. april 2021
    Gratis for københavnske folkeskoler