-
Mexicansk Streetfood
Mexicansk gademad er farverig, velsmagende og fyldt med spændende råvarer og tilberedninger. På dette endagskursus skal vi lave tacos på traditionel mexicansk manér
Fag:MadkundskabKlassetrin:IndskolingMellemtrinUdskolingEmner:BæredygtighedHistorieKlimaKulturSundhed -
Havet omkring os
De kølige have omkring Danmark er hjem for fantastiske spisefisk og skaldyr. Over to dage dykker vi ned i havet omkring os og laver velsmagende retter der prikker til madmodet.
Fag:MadkundskabKlassetrin:IndskolingMellemtrinUdskolingEmner:BæredygtighedErnæringKlimaMadSundhedArrangør: Meyers MadhusMandag 1. marts 2021 til Tirsdag 2. marts 2021Gratis for københavnske folkeskoler -
Mellemøsten tæt på
2 dages kursus i det mellemøstlige køkken. Vi kværner krydderier og dykker ned i de velsmagende mellemøstlige retter.
Fag:MadkundskabKlassetrin:IndskolingMellemtrinUdskolingEmner:ErnæringHistorieKulturMadSundhedArrangør: Meyers MadhusOnsdag 3. marts 2021 til Torsdag 4. marts 2021Gratis for københavnske folkeskoler -
Den spiselige by
Vi mødes i et spiseligt hjørne af byen og plukker urter. Vi sanker med stort fokus på sikkerhed i genkendelse og tilbereder retter med dem udendørs over åben ild eller i køkkenet. Vi spiser sammen.
Fag:MadkundskabKlassetrin:IndskolingMellemtrinUdskolingEmner:BæredygtighedErnæringMadNaturSundhed -
Korn og Kværn
Vejen til det gode brød går hele vejen fra mark til bord. På dette todages bagekursus bevæger vi os fra at kværne korn til mel, til at lære om surdej og til de færdige, saftige og sprøde brød.
Fag:MadkundskabKlassetrin:IndskolingMellemtrinUdskolingEmner:BæredygtighedErnæringMadSundhedArrangør: Meyers MadhusOnsdag 13. januar 2021 til Torsdag 17. juni 2021Gratis for københavnske folkeskoler -
Kend din kål
Kål er sund, velsmagende og billig mad, og det er en hjørnesten i dansk madkultur. På dette endagskursus skal vi lære en bred vifte af nye og gamle kåltyper at kende.
Fag:MadkundskabKlassetrin:IndskolingMellemtrinUdskolingEmner:BæredygtighedErnæringMadSundhed -
Kartofler – Muldens guld
Flere undersøgelser viser, at kartoflen taber popularitet. Det er en skam, for kartoflen er en af de mest alsidige råmaterialer. På dette todageskursus puster vi ild i kærligheden til kartoflen
Fag:MadkundskabKlassetrin:IndskolingMellemtrinUdskolingEmner:BæredygtighedErnæringMadSundhedArrangør: Meyers MadhusMandag 8. marts 2021 til Tirsdag 9. marts 2021Gratis for københavnske folkeskoler -
Nudler i koppen- Helt fra bunden
Kopnudler er populære, men hverken smag eller næring er i top. På dette endagskursus udfordrer vi de tomme kalorier ved at lave den populære instant snack med gode råvarer.
Fag:MadkundskabKlassetrin:IndskolingMellemtrinUdskolingEmner:BæredygtighedErnæringMadSundhed