1. Grønt Verdenskøkken

    To dages rejse ind i det grønne køkken, hvor vi dyrker det grønne måltid, hvor ingen savner kødet. Kursets indhold og undervisning målrettes aldersgruppen der booker. Frokost er inkluderet i kurset.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Ernæring
    Sundhed
    Mad
    Arrangør: Meyers Madhus
    Mandag 26. august 2019 til Tirsdag 31. december 2019
    Gratis for københavnske folkeskoler
  2. Korn og Kværn

    Vejen til det gode brød går hele vejen fra mark til bord. På dette todages bagekursus bevæger vi os fra at kværne korn til mel, til at lære om surdej og til de færdige, saftige og sprøde brød.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Ernæring
    Sundhed
    Mad
    Arrangør: Meyers Madhus
    Mandag 19. august 2019 til Tirsdag 31. december 2019
    Gratis for københavnske folkeskoler
  3. Ild i stenovnen

    Vi tænder op i vores store udendørs stenovn, som er i centrum for en rejse ind i den italienske madkultur med pizzaen som startskud. Vi arbejder med surdejspizzadej, laver antipasti og spiser sammen.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Bæredygtighed
    Ernæring
    Sundhed
    Mad
    Arrangør: Meyers Madhus
    Torsdag 1. august 2019 til Tirsdag 31. december 2019
    Gratis for københavnske folkeskoler
  4. Jul som i gamle dage

    Traditioner og jul: Vores fokus er på det gamle håndværk i opdateret form. Stegte og marinerede sild, risalamande, brunede kartofler, rødkål, rugbrød, ribsgele og grønlangkål. Vi spiser sammen.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Ernæring
    Historie
    Sundhed
    Mad
    Arrangør: Meyers Madhus
    Torsdag 1. august 2019 til Tirsdag 31. december 2019
    Gratis for københavnske folkeskoler
  5. Spice it up- Smag på Indien

    Tre dages kursus med fokus på det farverige, krydrede og velsmagende indiske køkken. Vi dufter, smager og taler om krydderier, og traditioner og laver en masse mad. Vi spiser sammen alle dage.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Ernæring
    Historie
    Kultur
    Sundhed
    Mad
    Arrangør: Meyers Madhus
    Mandag 3. juni 2019 til Tirsdag 31. december 2019
    Gratis for københavnske folkeskoler
  6. Pasta, Pasta, Pasta

    At fremstille pasta fra bunden er lige dele håndværk, kunst og velsmag. Vi laver forskellige typer og varierer både farve og smag – vi introducerer det univers af forskellige former. Vi spiser sammen

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Ernæring
    Sundhed
    Mad
    Arrangør: Meyers Madhus
    Tirsdag 11. juni 2019 til Onsdag 20. november 2019
    Gratis for københavnske folkeskoler
  7. Julesmåkager

    Arsenalet af traditionelle småkager er en uundværlig del af de flestes juletraditioner. Vi bager et bredt udsnit af både kendt og mindre kendt julebagværk, heriblandt vaniljekranse, pebernødder m.fl.

    Fag:
    Madkundskab
    Klassetrin:
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
    Emner:
    Ernæring
    Kultur
    Mad
    Arrangør: Meyers Madhus
    Onsdag 20. november 2019 til Tirsdag 24. december 2019
    Gratis for københavnske folkeskoler