Mozart i Midten

Sted

Dronningesalen, Diamanten
Søren Kierkegaards Plads 1
1221
København

Pris

Gratis for københavnske folkeskoler

Dato & TID

Danmarks Underholdningsorkester inviterer Københavns folkeskoler i foråret 2024 til et spektakulært og lærerigt musikforløb om vidunderbarnet Mozart.
Fag
Klassetrin
Emner
Bydel

Danmarks Underholdningsorkester inviterer Københavns folkeskoler i foråret 2024 til et spektakulært og lærerigt musikforløb om vidunderbarnet Mozart. Det hele afsluttes med en storstilet koncertoplevelse i Dronningesalen i Den Sorte Diamant, hvor eleverne inddrages – både som publikum, optrædende og medskabende.


Eleverne guides i: At lytte til symfonier og opera, at synge Mozart-sange, at danse wienerklassisk menuet og omsætte deres viden om Mozart i en skabende opgave – i form af en rap-tekst.


1) 3 lektioner med forberedelse i klassen varetaget af egen lærer - inkl. 1 skabende opgave der afleveres senest fredag den 15.marts 2024. 
2) Workshop ude på de tilmeldte skoler i uge 16 – Optakt til Mozart i Midten – med Christine Skou som underviser. Her øver eleverne det, de skal medvirke i til koncerten. De arbejder med musikforståelse/dans/sang/aktiv lytning m.m. Workshoppen varer ca. 60 minutter.
3) Koncert med Danmarks Underholdningsorkester, fantastiske solister og Christine Skou som vært onsdag d.24.april kl. 10.00 eller kl. 11:30 i Dronningesalen i Den Sorte Diamant. Forløbet afsluttes med et brag af en koncertoplevelse for de deltagende klasser, hvor eleverne er aktivt medvirkende. De præsenteres for mere Mozart, hører opera og oplever deres egne tekster blive en del af Mozarts musik. Varighed ca. 45 minutter

--- Begrænset antal pladser!

Online informationsmøde for lærere torsdag den 22.februar, 2024 kl. 16.00-17.00!

Tilmelding senest den fredag d.9.februar 2024

https://forms.gle/Tm4hrGk5b2VLoAG29

https://underholdningsorkester.dk/mozart_i_midten/