Genstande som kilder

Kbh K

900,00 kr.

Dato & TID

Undervisningsforløbet Genstande som kilder skaber rum for undren og spørgelyst.
Emner
Bydel

Eleverne samarbejder i mindre grupper omkring arbejdet med kildekritik og kildeanalyse. Samspillet med konkrete kulturhistoriske genstande og historiske fortællinger på museet vil styrke elevernes teoretiske viden i praksis.

Eleverne arbejder aktivt med forskelligartede kildematerialer, der synliggør hvordan én historisk kilde kan ændre karakter når den sættes i relation til øvrige kilder, ny forskning, historiebrug og den historiske kontekst.

Den undersøgende og legende tilgang styrker eleverne i at løse en konkret opgave sammen, der understøtter deres praksisforståelse og giver dem mulighed for at tage erfaringer med sig.

Målgruppe: 8.-10. klasse
Varighed: 1,5 time
Max antal deltagere: 28

ONLINE BOOKING