Den Forunderlige Rejse: Teater- og museumstur i et

Kronprinsessegade 21 / Kronprinsessegade 30-32 1306 København K
København K

Dato & TID

Forlæng jeres teatertur i Kongens Have med en spændende rundvisning på Davids Samlings Islamiske samling. For indskolingen.
Bydel

I år spiller forestillingen Den Forunderlige Rejse på Marionet Teatret i Kongens Have. Forestillingen tager bl.a. afsæt i genstande fra Davids Samlings Islamiske samling. Derfor kan I i år booke en særrundvisning på museet som tillæg til jeres teatertur i den gamle have. Rundvisningen er en god mulighed for aktiv dialogisk opsamling med børnegruppen.

Sådan ser forløbet ud

I skal se forestillingen kl. 10.00 i Kongens Have (ingen booking).

Efter forestillingen (10.30) lister I over til Davids Samling (på den anden side af gaden) hvor I skal på rundvisning fra 10.45-senest 11.30. De dygtige rundvisere fra museet vil vise jer de virkelige genstande, I lige har set i forestillingen. Rundvisningen kræver en booking

Rundviserne kan have hold på max 15 børn ad gangen + 1 voksen fra skolen. Når I kommer en hel klasse deles i derfor op i to hold.

Rundsvisningsdatoer og booking

Det er muligt at booke rundvisning på følgende dage:

Tirsdag d. 4.6 (1 rundvisning tilbage)
Onsdag d. 5.6
Torsdag d. 6.6
Fredag d. 7.6
Tirsdag d. 11.6 (fuldt booket)
Onsdag d. 12.6 (fuldt booket)
Torsdag d. 13.6 (1 rundvisning tilbage)
Fredag d. 14.6
Tirsdag d. 18.6 (fuldt booket)

I booker et forløb ved at skrive en mail med ønsket dato, antal børn og kontaktoplysninger på mail barbara@detlilleteater.dk

Der tages forbehold for at dagene kan være fuldt bookede. I skal derfor afvente bekræftelse på bookingen, før I skriver den i kalenderen.