Unknowned

'U - teater for dig' på Folketeatret
’U - teater for dig’ inviterer børn og deres voksne til forunderlige teateroplevelser på Folketeatret. Efter hver forestilling åbner det Kunstneriske Laboratorium (fri entré), hvor børnene og de voksne kreativt kan være sammen om oplevelsen i teatersalen og lade den lagre sig på deres helt egen måde med perler, farver, lim og sakse. De ”kunstneriske eksperimenter” kan også bidrage til at gøre teaterturen synlig i skolen og derhjemme, og inspirere til videre samtale om emner fra forestillingen. Der er også gode idéer til at forberede børnene på teaterbesøget og integrere oplevelsen i det daglige didaktiske arbejde - og medbragte madpakker er altid velkomne!
2200Kultur
Forløb indenfor kunst, kultur, læring og bevægelse.
ADHD-foreningen
ADHD-foreningen arbejder for at ruste mennesker med ADHD og deres pårørende til at kunne håndtere de udfordringer ADHD giver i deres liv. Dette sker både direkte til mennesker berørt af ADHD og gennem opkvalificering af relevante professionelle aktører. Vi tilbyder blandt andet viden, sparring og undervisning i ADHD til berørte såvel som professionelle med kontakt til mennesker med ADHD uanset alder.
Afdeligen for Bæredygtig Udvikling
Inddragelse og behovsafdækningsproces for skolekalsser før et skolebyggeri. Eleverne vil arbejde tværfagligt og opnå ny læring indenfor design, innovation og entrepenørskab. Det fagfaglige kombineres med det konkrete byggeprojekt på skolen, og resultaterne af elevernes arbejde vil blive inddraget i det færdige fysiske resultat.
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling
Adgang til Åben Skole skal bruges i forbindelse med booking af nye og eksisterende undervisningsforløb - specifikt Verdenstimen og Copenhagen Bug Fest.
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling
Øresundsmiljøskolen
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling, BUF

Aktivitetspiloterne IVS
Vi vil gerne udbyde 2 forskellige endagskurser med fokus på bevægelse i folkeskolen. Kursus 1: Aktivitetspatrulje - Hvordan kan bevægelse og motion styrke læring i klassen? Få et indblik i, hvordan bevægelse påvirker hjernen og mærk effekten på egen krop og hoved. Vi giver eleverne redskaber til selv at udvikle små, korte bevægelsesaktiviteter, som kan bruges i den faglige undervisning i alle fag. Kursus 2: Innovation og bevægelse - Styrk dine elevers kreative og innovative evner gennem arbejdet med bevægelse, og hvordan bevægelse kan bruges i den faglige undervisning. Vi præsenterer små bevægelsesaktiviteter, der kan inspirere eleverne til at videreudvikle og arbejde innovativt med deres egne idéer.
AKTØR
Workshops med udgangspunkt i professionelt Børne- Ungdomsteater