Unknowned
 
Unknowned
 
Unknowned
 
1942
Jeg troede, at vi havde en konto efter aftale med Claus. CSR går ud på skoler i idrætstimerne og underviser i rugby. Det har vi gjort i de sidste 25 år. Vi har en stor ungdomsafdeling. Deltager i DM og samarbejder med svenske klubber. Flere af vores Åben Skole drengespillere er i dag på vores første hold og landsholdet. En af vores pigespillere, som er på det danske landshold, spiller pt i en klub i England, De har tilbudt hende et år mere. (Håber hun kommer hjem.)
2018
Kreativitet og innovation Hvordan får man de gode ideer til at blive til virkelighed?
5798009780706
 
ADHD-foreningen
ADHD-foreningen arbejder for at ruste mennesker med ADHD og deres pårørende til at kunne håndtere de udfordringer ADHD giver i deres liv. Dette sker både direkte til mennesker berørt af ADHD og gennem opkvalificering af relevante professionelle aktører. Vi tilbyder blandt andet viden, sparring og undervisning i ADHD til berørte såvel som professionelle med kontakt til mennesker med ADHD uanset alder.
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling
Adgang til Åben Skole skal bruges i forbindelse med booking af nye og eksisterende undervisningsforløb - specifikt Verdenstimen og Copenhagen Bug Fest.
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling
Øresundsmiljøskolen
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling, BUF
 
AFUKs Daghøjskole
Vi udbyder levende kurser i "Cirkus på Skemaet" samt "Kvajepligt - Pli&Ynde - Krop&Humør".

Sider