Unknowned
 
Unknowned
 
Unknowned
 
1942
Jeg troede, at vi havde en konto efter aftale med Claus. CSR går ud på skoler i idrætstimerne og underviser i rugby. Det har vi gjort i de sidste 25 år. Vi har en stor ungdomsafdeling. Deltager i DM og samarbejder med svenske klubber. Flere af vores Åben Skole drengespillere er i dag på vores første hold og landsholdet. En af vores pigespillere, som er på det danske landshold, spiller pt i en klub i England, De har tilbudt hende et år mere. (Håber hun kommer hjem.)
2018
Kreativitet og innovation Hvordan får man de gode ideer til at blive til virkelighed?
ADHD-foreningen
ADHD-foreningen arbejder for at ruste mennesker med ADHD og deres pårørende til at kunne håndtere de udfordringer ADHD giver i deres liv. Dette sker både direkte til mennesker berørt af ADHD og gennem opkvalificering af relevante professionelle aktører. Vi tilbyder blandt andet viden, sparring og undervisning i ADHD til berørte såvel som professionelle med kontakt til mennesker med ADHD uanset alder.
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling
Øresundsmiljøskolen
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling
Adgang til Åben Skole skal bruges i forbindelse med booking af nye og eksisterende undervisningsforløb - specifikt Verdenstimen og Copenhagen Bug Fest.
Afdelingen for Bæredygtig Udvikling, BUF
 
AFUKs Daghøjskole
Vi udbyder levende kurser i "Cirkus på Skemaet" samt "Pli, Ynde & Kvajepligt".
AGJ Theatere
Vi udbyder ungdomsforstillingere. Vi blander Radio teater med monolog, og bruge gysere som vores genre. Med på holdet har vi bla. Anders Glud, Troles Thorsen, Jon Lange osv. Udover at kunne tilbyde forstillinger stiller vi altid meget gerne op efter forstillingerne til en Q&A om hvordan det er at være Skuespiller. Fortiden laver vi 2 forstillinger "Clara" og "Sarah" de er en del af trilogien om James Iron som tager udbys for at få fred da han mister sin datter, men opdager hurtigt at en forbandelse forfølger ham. Den sidste forstilling "JAMES" for premiere i 2021.

Sider