Udskolings talenter

Vi søsætter i den nærmeste fremtid en særlig indsats for elever i udskolingsklasserne, som efterspørger ekstraordinære faglige udfordringer. Udskolingstalenter er en del af den store politisk vedtagne indsats; Et løft til udskolingen

Med Udskolingstalenter bliver det muligt – både på den enkelte skole – på tværs af klasser og på tværs af skoler – at få finansieret skræddersyede talentforløb målrettet elevhold, som har mod på og efterspørger faglige udfordringer udover det sædvanlige.

Talentforløbene kan have form af turboforløb, valgfagsforløb, camps, mm. Talentforløbene er en del af Åben Skole, og skolerne har mulighed for at trække på Åben Skoles store netværk af eksterne samarbejdspartnere.

Indsatsen er pt under udvikling, men hvis I har ideer til et talentforløb på jeres skole – eller sammen med en eller flere skoler, eller har en gruppe elever i udskolingsklasserne, som i mener kunne drage fordel af et sådan forløb  – så tøv endelig ikke med at sende en mail til Claus Poulsen claupo@buf.kk.dk med overskriften: Talentforløb.

Når vi er nået lidt længere med at planlægge Udskolingstalenter vil vi kommunikere det ud – bla. via www.aabenskole.kk.dk

Vi glæder os til at sætte baren højt for jeres talentfulde elever

M.v.h.

Åben Skole - Teamet