Kom med til et brag af et netværksmøde

Vi afholder næste netværksmøde d. 13. november, hvor temaet er FN's 17 verdensmål.

FN’s verdensmål er nogle ambitiøse udviklingsmål, der er vedtaget af næsten alle verdens regeringsledere for at
sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og for planeten, vi bor på.  Netværksmødet vil byde på en række oplæg og aktiviteter som alle skal belyse, hvordan verdensmålene kan gøres til en del af både
undervisning og den grundlæggende tankegang for lærere og elever. Vi har fået fat i en af de dygtigste eksperter på området i Danmark, professor og leder af Sustainability Science Center, Katherine Richardson, som kommer hjem fra New York og holder et inspirerende oplæg omkring verdensmålene, og hvad de egentlig er for en størrelse. Børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev vil fortælle om vigtigheden af verdensmålene som en del af den danske folkeskole, og Verdensmålsambassadørerne fra 7.kl kommer med deres bud på, hvordan verdensmålene i højere grad kan inddrages i undervisningen.  Vi håber, at du har lyst til at komme, og du er meget velkommen til at tage et par af dine kollegaer med.

Program:

14:15 - 14:30: Ankomst

14:30 - 14:40: Velkommen v. Claus Poulsen og Henrik Gretoft

14:40 - 14:55: Vigtigheden af verdensmål i de københavnske skoler v. Pia Allerslev

14:55 - 15:00: Claus Poulsen og Henrik Gretoft

15:00-  15.35: Professor og leder af Sustainability Science Katherine Richardson fortæller om verdensmålene

15:35 - 15:45: Martin Keller: Verdensmål Sang

15:45-  16.05: Pause

16:05 - 16:50: Verdensmålsambassadørerne: Dialog med Verdensmålsambassadørerne: Hvordan inddrages verdensmålene i højere grad i undervisningen?

Tilmelding:

Du er meget velkommen, selvom du ikke er Åben Skole ambassadør. Send en mail til Julie på ck93@buf.kk.dk

For mere information vedrørende denne side.