Artikel

Hvem er Åben Skole teamet?

  • Åben Skole
Her kan du læse lidt mere om os, der arbejder med Åben Skole portalen.

Nolge af jer kender os formentlig, men for en god ordens skyld, synes vi alligevel, at det er på tide med en ordentlig præsentation af os. 
 
Claus Poulsen er projektleder for Åben Skole, og det er ham, der står for størstedelen af indkøb af de læringstilbud, I finder på Åben Skole portalen. Hvis du har særlige ønsker til specifikke forløb eller spørgsmål til eksisterende forløb, er det ham, du skal tage fat i. Han kan kontaktes på claupo@buf.kk.dk eller på tlf./sms: 51680287
 
Helle Dysseholm er den primære kontaktperson for Åben Skole ambassadørerne og planlægger bl.a. netværksmøderne. Derudover deltager Helle i indkøb af læringstilbud sammen med Claus. Har du generelle spørgsmål til Åben Skole indsatsen, er det Helle du skal have fat i. Hun kan kontaktes på BS5L@buf.kk.dk eller på tlf./sms: 20489483.
 
Thomas Geiker er læringskonsulent, og kommer gerne ud på jeres skoler, og hjælper med Åben Skole tiltag eller at lave en strategi for åben skole. Thomas arbejder meget med skole/erhvervssamarbejde, så hvis din skole er interesseret i at opstarte et samarbejde med en virksomhed eller har brug for hjælp eller inspiration til dette, er det Thomas, du skal have fat i. Han kan kontaktes påCN2X@buf.kk.dk eller på tlf./sms: 20459297.
 
 
Hvis du ikke ved præcis, hvem du skal have fat i, så kan du fortsat skrive til os på:aabenskoleportalen@buf.kk.dk, og så svarer vi dig hurtigst muligt.