Gratis koncert og skolebesøg for alle Københavns Kommunes 5.klasser

Københavns Kommune inviterer kommunens 5. folkeskoleklasser (i skoleåret 19/20) til en helt særlig musikoplevelse: En gratis koncert med Copenhagen Phil - hele Sjællands symfoniorkester den 31. oktober eller 1. november 2019 kl. 11, 12 eller 13 i Korsgadehallen, Korsgade 29, 2200 Kbh. N.

Alle deltagende klasser får desuden besøg af musikere fra Copenhagen Phil på deres egen skole som forberedelse på koncerten og på mødet med den klassiske musik, ligesom deltagende lærere tilbydes et forberedende lærerkursus (varighed 1,5 timer/dato følger).

Hele forløbet er gratis og opfylder læringsmålene inden for faget musik for 5.-6. klassetrin med fokus på emnet musikforståelse.

KONCERT DEN 31. OKT. el. 1. NOV. 2019

Ved koncerten vil eleverne opleve Copenhagen Phils interaktive koncertformat - Open Orchestra. Her kan eleverne gå på opdagelse i orkesteret mens musikerne spiller. Det bringer dem helt tæt på både musikerne og musikken. Der spilles musik af bl.a. Tjajkovskij, Sjostakovitj og Elgar, samt en overraskelse som alle elever med garanti kender!

Koncerten varer ca. 40 minutter.

MUSIKERBESØG I KLASSEN DEN 8. el. 30.OKT. 2019

Forud for koncerten får alle tilmeldte 5. klasser besøg på deres skole af et mindre ensemble fra Copenhagen Phil. Her introduceres eleverne for musikerne og deres instrumenter, får indblik i livet som orkestermusiker, kan stille spørgsmål og deltage som i en almindelig undervisningssituation. De tilmeldte skoler får direkte besked fra Copenhagen Phil mht. tidspunktet for skolebesøget.

Varighed: 1 lektion

TILMELDINGSFRIST / FREDAG DEN 30. AUG 2019

Tilmeld jer via linket lige her.

BEMÆRK VENLIGST, at der er et begrænset antal pladser!