Artikel

Indkøb af eksterne læringstilbud

Her kan du læse om, hvilke muligheder du eller din virksomhed har for at få jeres læringsforløb i betragtning til Åben Skoles indkøbsrunder.

Vi har i Åben Skole forskellige puljer, som du kan søge finansiering af tilbud eller forløb fra. Nedenfor ses de forskellige puljer, samt procedure for, hvordan og hvornår de kan søges.

Åben Skole står sammen med andre relevante fagligheder for kvalificering og indkøb af eksterne læringsforløb i Københavns Kommune. Åben Skoles indkøb finansieres af midler, som er politisk vedtaget i Københavns Kommunes borgerrepræsentation. Midlerne kan være målrettet specifikke fagligheder, så der kan være forskellige retningslinjer for indkøb af læringsforløb i de forskellige puljer. Du kan læse om hver af de nuværende puljer ved at klikke på folde-ud-menuerne herunder.

Åben Skole foretager årligt indkøb af læringsforløb i form af små udbudsrunder, hvor leverandører indsender beskrivelser af et eller flere læringsforløb til at komme i betragtning for indkøb af Åben Skole. Hvis forløbet vurderes til at være i overensstemmelse med den ansøgte pulje, skolernes behov samt den almindelige prissætning af læringsforløb, kan der indgås en aftale om læringsforløbet.

Har du eller din virksomhed et læringsforløb, som kunne være interessant for Åben Skole, vil vi derfor meget gerne høre fra dig! Vi giver gerne råd og vejledning til at udvikle læringsforløb af høj kvalitet. Har du ikke tidligere været leverandør af læringsforløb til kommunen, anbefaler vi, at du skriver til os på aabenskoleportalen@buf.kk.dk, så kan vi tage en snak om muligheden for indkøb af jeres forløb. I også velkomne til at kontakte Frederikke Krabek Friholm, som er ansvarlig for Åben Skole-indsatsen, på df1p@kk.dk.

Du kan læse mere om indkøb af læringsforløb i de forskellige puljer herunder.