Artikel

Finansiering af tilbud eller forløb

Her kan du læse om, hvilke muligheder du eller din virksomhed har for finansiering af dit/jeres tilbud, samt se hvilken type forløb der kan ansøges om.

Har du eller din virksomhed et læringsforløb som kunne være interessant for Åben Skole, vil vi meget gerne høre fra dig. Åben Skole rådgiver og vejleder udbydere i at udvikle læringsforløb af høj kvalitet, og vi står altid klar til en snak om, hvordan et læringsforløb kan tilrettelægges. Er det første gang, du skal være udbyder i Åben Skole, anbefaler vi, at du kommer forbi til et kort møde, hvor vi sammen kan se på potentialet for dit læringsforløb og finansiering heraf. Du er velkommen til at kontakte den ansvarlige for Åben Skole, Frederikke Krabek Friholm på df1p@kk.dk. Når læringsforløbet er klar til elever, skal du følge vejledningen under de enkelte puljer.

Åben Skole – Beskrivelse af puljer
Vi har i Åben Skole forskellige puljer, som du kan søge finansiering af tilbud eller forløb fra. Nedenfor ses de forskellige puljer, samt procedure for, hvordan og hvornår de kan søges.