Samarbejdspuljen for skoler og foreninger i Københavns Kommune

Alle midler i samarbejdpuljen er uddelt pr. 15/3-2017, og puljen kan derfor ikke længere søges.

Samarbejdspuljen støttede samarbejder mellem københavnske forlkeskoler og folkeoplysende foreninger, som giver børnene en mere inspirerende skoledag og styrker kvaliteten i undervisningen. Puljen gav tilskud til samarbejde mellem skole og forening med 500 kr. pr. afviklet dobbeltlektion (2x45 min.)

I 2017 er der blevet uddelt 1 mill. kr. og for de midler, har puljen finansieret ca. 100 samarbejder mellem skoler og foreninger. I alt har Samarbejdspuljen fra 1. januar 2015 - 15. marts 2017 støttet 410 forskellige samarbejder mellem københavnske folkeskoler og foreninger, hvor 1615 klasser har fået glæde af et samarbejde. I alt har 50 forskellige skoler og 70 forskellige foreninger indgået et samarbejde.

Tak til alle der har været en del af denne succes, der nåede hele vejen rundt i de københavnske foreninger og folkeskoler.

Hvis der skulle komme nye midler til Samarbejdspuljen, melder Kultur- og Fritidsforvaltningen det ud gennem deres eksisterende kanaler (nyhedsbrev, mm.).