Kom med til skolefolkemøde i Kongens Have

Sølvgades Skole og Anemone teatret vil gerne invitere dig til at deltage i en politisk debat ved Minifolkemøde i Kongens Have onsdagden 27. september 2017 fra 15-19.

Overskriften er ”Samarbejdet om skolen” og vi håber, at du vil være med til at sætte politisk fokus på, hvordan skolen ved at åbne sig mod omverdenen kan arbejde med elevernes demokratiske dannelse. Både i forhold til selve Minifolkemødet og i forhold til at komme med dit input på, hvordan interaktion mellem skole og omverden på den lange bane bliver et naturligt element i folkeskolens praksis.

Med skolereformen er elevernes læring og læringsmål blevet centralt for den fremtidige folkeskole, men hvis vi skal udvikle vores elever til at blive livsduelige og handlekraftige mennesker, er deres alsidige udvikling og læreprocesser ligeså centrale som læringsresultat. Vi ønsker derfor at udvide den politiske debat om skolereformen til også at omfatte den åbne skole og understøttende undervisning, som de to elementer i skolereformen, der i høj grad kan bidrage til elevernes alsidige udvikling og demokratiske dannelse.

Der er følgende fire temaer på programmet:

• Er skolen blevet hat og briller?
  • Hvordan skal skolen forberede børnene til fremtiden?
  • Hvad skal vi med den åbne skole?
  • Hvad er faglig kvalitet i skolen?

Der er lagt op til en festlig og indsholdsrig eftermiddag, hvor flere politikere deltager i paneldebatter.

Alle er velkomne, og du kan læse mere på www.facebook.com/skolefolkemode